Skip Ribbon Commands
Skip to main content

18412 - SALES ACCOUNT MANAGER

Bundan çeyrek asır önce, tüm Türkiye’yi birbirine bağlama hayaliyle çıktık yola. Bugün on binler olduk, güzel yurdumuzun her noktasına dolduk ve taştık dünyaya! Dokunduğumuz herkesi birbirine, hayata bağlamaya... Biliyoruz ki bizim için tek sınır, hayallerimiz. Bunun için Turkcell’i Turkcell yapanlara, harika bir çalışma ortamının ötesinde bir imkan sunuyoruz: Hayallerini gerçekleştirme imkanını. Senin de büyük hayallerin varsa, Var mısın hayata bağlamaya?

Satış Tepebaşı Süresiz Uzman
Başvur

Kimsiniz ?

  • Stratejik Kurumsal Müşteriler ile olan ilişkilerin yönetilmesi ve yeni iş fırsatlarının geliştirilmesi, Çeyreklik ve yıllık müşteri gelişim planlarının oluşturularak satış ve KPI hedeflerinin gerçekleştirilmesi, Planlı ve aktif ziyaretler yaparak müşteri potansiyelini ve ihtiyaçların tespit etmek, müşterilere uygun kurumsal ürün ve çözümlerin satışını gerçekleştirmek, Entegre Telekom ürün ve servis çözümlerinin müşterilerde konumlandırılması, Firmaların dijital dönüşümünde rol oynayacak çözümlerin projelendirilmesi, Müşterilerde Turkcell'in sunduğu her türlü teknoloji faaliyetlerini konumlanması ve teknik donanım ihtiyaçlarının belirlenmesi, Müşterilerde C- Level ilişki derinliği sağlanması, Portföyündeki müşterilerin bağlılığını sağlama ve arttırmaya yönelik faaliyetleri gerçekleştirerek, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak, Müşteri şikayetlerinin takibini ve çözümünü gerçekleştirmek, müşterilerini ve ilgili ekipleri bilgilendirmek.

Neler Yapacaksınız?

  • Kurumsal Büyük Müşteri Portföy Yönetimi, Satış ve Müşteri Bağlılığı konularında tecrübeye sahip, Kurduğu ilişkilerde uzun vadeli işbirliğini hedefleyen, müşteri memnuniyeti ve satış odaklı, Tercihen IT veya Telekomünikasyon sektöründe minimum 5 yıllık Müşteri Yönetimi deneyimi olan, Tercihen üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, teknolojiye meraklı, gelişmeleri, müşteri ve rekabet bilgilerini yakından takip eden, Analitik düşünme yeteneğine sahip, problem çözme ve süreç yönetimi konularında deneyimli, Güçlü iletişim, sunum becerileri ve sonuç odaklı müzakere yeteneğine sahip, İyi derecede İngilizce bilen, MS Office programlarını iyi kullanabilen (Excel, Word, Powerpoint), Tüm adaylar için araba kullanmayı bilen.
Son Başvuru Tarihi: 10.05.2024 Başvur